Wat is Grapevine?

 

Ieder mens wil zich ontplooien en is voortdurend op zoek naar inspiratie. U biedt uw organisatie interessante kansen door uw klanten, bezoekers en/of medewerkers te stimuleren met gerichte informatie. Hoe kunt u ze op een positieve wijze bereiken? En hoe biedt u de informatie op het juiste moment en op de juiste plek aan? Dat is precies wat Grapevine voor u doet!

 

Verbinden

Grapevine legt de verbinding tussen uw doelgroep (klant, bezoeker, werknemer) en interessante media-bronnen op internet. Met eigen mediabronnen vergroot u de zichtbaarheid van uw organisatie. Grapevine ondersteunt sociale media: tweets, korte nieuws-berichten, afbeeldingen, video’s en meer. Grapevine informeert zonder te overweldigen, te vervelen of voorspelbaar te zijn.

 

 

 

Selecteren

Grapevine toont een continue,  actuele en intrigerende mix van berichten, toegespitst op uw organisatie en uw locatie. U kiest de mediabronnen en de trefwoorden die het meest relevant zijn voor uw organisatie. Met slimme algoritmes selecteert en controleert Grapevine via de “recommender engine” de berichten en toont altijd een optimale mix. Daarnaast kunt u gebruik maken van de keuzes van vergelijkbare organisaties: zo maken we samen het hele systeem steeds slimmer!

Working_prinzip_01

 

 

Inspireren

Grapevine zorgt voor verwondering, verrassing en inspiratie op de juiste plek. Het fraai vormgegeven interactieve scherm nodigt uit tot positieve aandacht van uw doelgroep. De gebruiker oefent dankzij de intuïtieve bediening direct invloed uit op de getoonde berichten: dat maakt de getoonde informatie relevant én inspirerend!Laat u door ons inspireren en neem contact op om de unieke invulling voor uw organisatie nader te bespreken.