Ga naar de inhoud

Collectie

De EXPOmatic maakt het mogelijk je digitale collectie op een aanraakscherm te laten zien. Of items uit je digitale depot die normaal niet zichtbaar zijn.
Bezoekers kunnen klikken en kijken op het publieke scherm maar elk item ook naar hun smartphone halen.
Het is mogelijk voor bezoekers om zelf curator te zijn en een eigen selectie mee te nemen naar huis. Thuisgekomen kan een bezoeker misschien zelfs data toevoegen en daarmee de collectie verrijken. Crowd sourcing wordt zo nog makkelijker!

Hardware

U bent vrij in de keuze van het aanraakscherm en de vorm. Zuilen, tafels, de keuze is enorm. Alle hardware wordt door ons ingekocht. Als player gebruiken we standaard Intel moederborden of afgeleide varianten daarvan zoals de Intel NUCs. Deze hardware wordt door ons voorzien van robuuste kiosksoftware voor beveiliging en onderhoud op afstand. Met de kiosksoftware monitoren we elke kiosk 24×7. Onze EXPOmatic software draait in de cloud, in principe hebt u er geen omkijken naar. Alle updates worden automatisch doorgevoerd.

macbook pro on brown wooden table
Photo by Eli Sommer on Pexels.com

Beheer

Stel zelf 24/7 in welke online bronnen je wil laten zien: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Vimeo…Eenmaal gekoppeld en je scherm is altijd up-to-date met de posts van jouw organisatie of partners!

Natuurlijk is het beheer van EXPOmatic online, dus het kan altijd en overal.

Ook PDF’s zijn makkelijk toe te voegen, bijvoorbeeld productinformatie. Dat kan zelfs via Dropbox of ons eigen CMS.

Virtualiteit wordt realiteit

We kunnen routes, verlichting en de virtuele presentatie integreren met de daadwerkelijke tentoonstelling. Bezoekers kunnen meer te weten komen over een kunstwerk of historisch voorwerp door het object te scannen met QR of NFC. We maken naadloze verbindingen tussen de virtualiteit en werkelijkheid.

Even opladen…

Met de miniEXPO kan je bezoeker even een pauze nemen, even zitten, ontspannen en opladen, net als hun mobiele telefoon. Ondertussen kunnen ze op de miniEXPO informatie vinden over jouw locatie of evenement: waar gaan we zo naartoe? Kijk nou, een leuke video op instagram! Wat heeft de tentoonstelling net niet gehaald? Wat is er volgende week? Je kunt alles aan tafel aan je bezoeker vertellen, terwijl deze geniet van een drankje of een complete lunch!

Indoor navigatie

Het is mogelijk mensen vanaf de entree te begeleiden: niet (alleen) met een app of device, maar met het gebouw!

Een slimme combinatie van verlichting en innovatieve displays zoals de LEDcube is het mogelijk een persoonlijke of algemene route te volgen.

Voorbeelden

Meer weten? Neem contact met ons op!

We staan open voor nieuwe ideeën en denken graag mee over presentatie van uw digitale collectie!