Ga naar de inhoud

Transacties

Laat zien wat er allemaal mogelijk is: geef bezoekers tips bij de entree. Een bezoek aan het wellness centrum? Ontbijt op bed? Vanavond eten in het restaurant? Entertainment voor de kinderen? Laat zien wat er is en ga direct naar een transactie, op het scherm of beter nog, op de eigen mobiel.

In de omgeving

Wat als je partners uit de omgeving actief kan aanbieden aan jouw bezoeker? Denk aan lokale restaurants en uitjes, maar ook actuele evenementen, of die creatieve workshops van een lokale kunstenaar? Met weinig extra tijd en moeite?

Alleen even aanmelden en door de online koppeling is er altijd iets nieuws te zien in jouw eigen lobby. Dat kan zelfs direct geld opleveren.  

Indoor navigatie

Het is mogelijk mensen vanaf de entree te begeleiden: niet (alleen) met een app of device, maar met het gebouw!

Een slimme combinatie van verlichting en innovatieve displays zoals de LEDcube is het mogelijk een persoonlijke of algemene route te volgen.

Hardware

U bent vrij in de keuze van het aanraakscherm en de vorm. Zuilen, tafels, de keuze is enorm. Alle hardware wordt door ons ingekocht. Als player gebruiken we standaard Intel moederborden of afgeleide varianten daarvan zoals de Intel NUCs. Deze hardware wordt door ons voorzien van robuuste kiosksoftware voor beveiliging en onderhoud op afstand. Met de kiosksoftware monitoren we elke kiosk 24×7. Onze EXPOmatic software draait in de cloud, in principe hebt u er geen omkijken naar. Alle updates worden automatisch doorgevoerd.

macbook pro on brown wooden table

Beheer

Stel zelf 24/7 in welke online bronnen je wil laten zien: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Vimeo…Eenmaal gekoppeld en je scherm is altijd up-to-date met de posts van jouw organisatie of partners!

Natuurlijk is het beheer van EXPOmatic online, dus het kan altijd en overal.

Ook PDF’s zijn makkelijk toe te voegen, bijvoorbeeld productinformatie. Dat kan zelfs via Dropbox of ons eigen CMS.

Integratie

De kracht van VidiNexus zit in het presenteren en contact leggen waarbij we andere systemen kunnen integreren. Zoals onderstaande zaken:

Sociale media (o.a. Facebook, Youtube, LinkedIn, Instagram…)
Digitale Goodie bag
Vergaderruimte reserveren
Kentekenherkenning
Toegangscontrole
Tellen van bezoekers

Voorbeelden

Meer weten? Neem contact met ons op!

We staan open voor nieuwe ideeën en denken graag mee over hoe we jou het beste kunnen helpen!