Home

 

Grapevine toont een continue, actuele en intrigerende mix van sociale mediaberichten, toegespitst op uw organisatie en locatie: koffiehoek, entree of beurs. Grapevine ondersteunt populaire sociale media, pdf via dropbox maar ook eigen bronnen zijn mogelijk. De bezoeker kan dankzij de intuïtieve bediening berichten kiezen: dat maakt de getoonde informatie relevant én inspirerend!

Maar er kan meer! Met Grapevine|Harvest kunt u bestaande informatie zoals brochures of video’s van uw organisatie beschikbaar stellen op een zeer aantrekkelijke manier. Bezoekers kunnen de informatie op het scherm inzien én meenemen op hun smartphone. Van publiek scherm direct naar eigen telefoon: like, play, share!

attract

Bewegende kaartjes met altijd actuele foto’s, tweets en video’s trekken positieve aandacht.

engage

Berichten lezen, een foto of video bekijken of bladeren door een brochure: bezoekers betrekken met uw bestaande social media bij uw organisatie, merk of product!

connect

Informatie meenemen en direct reageren of later bekijken. Extra contactmomenten met een like op Facebook, een kortingsvoucher of een uitnodiging voor een bezoek.

Voor een demonstratie of meer informatie over de mogelijkheden: wij horen graag van u!

 

Voorbeelden

  • 21" touch waterproof

 

 

 

Clienten

Historisch Centrum Overijssel

Twentse Welle

Stadkamer Zwolle

Legamaster

Novo Nordisk

Spruyt-Hillen

Robeco

 

 

Innovatie

VidiNexus werkt samen met andere organisaties aan nieuwe ontwikkelingen die onze producten verbeteren. Innovatie om de innovatie is niet genoeg, innovatie dient bij te dragen aan nieuwe mogelijkheden, verbetering van bestaande functionaliteiten of soms zelfs hele nieuwe producten.
Innoveren doe je nooit alleen: samen met andere partijen versterken we elkaar om de wereld hopelijk een stukje beter te maken.

LevendBoek

LevendBoek maakt sociale media beschikbaar, bedienbaar en behapbaar voor mensen die moeite hebben hiermee om te gaan. In de eerste plaats richten we ons op mensen met dementie: voor hen is het bedienen van een gewone computer, tablet of smartphone niet of nauwelijks mogelijk. In dit project ontwikkelen we een nieuwe benadering van sociale media als geïntegreerd product: dus zowel software als hardware, rekening houdend me de context van het gebruik. Daarom werken we samen met specialisten:

  • ZorgAccent een grote zorgorganisatie volop in beweging om het soms laatste stuk van leven zo aangenaam mogelijk, met respect voor het individu te leven.
  • ProMemo expertisecentrum voor dementie gericht op zorgprofessionals: drie lectoraten van Hogeschool Windesheim bundelen hun kennis om de kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun naasten te verbeteren door innovatie van de beroepspraktijk.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel .

Meer informatie: www.levendboek.com

 

 

SDSI (Secure Data Sharing Innovation)

 

Binnen SDSI werken we samen met partners aan het delen van data op een veilige manier. VidiNexus is hierbij betrokken omdat wij de kern van ons bestaan vinden in het verbinden van mensen en media. Dit lukt alleen als er vertrouwen is over de gedeelde gegevens: wat gebeurt er met mijn data als ik dit systeem gebruik? We zien veel mogelijkheden in het toepassen van onze producten in groeiend gebruik van open innovatie, versterkt door de resultaten en de partners in dit project.

Het project bestaat uit twee hoofdonderdelen:

  1. Het veilig delen van gegevens
  2. Het ontwikkelen van slimme toepassingen die hierdoor mogelijk worden

Meer informatie over dit project in deze poster (PDF):   en op deze site: The Garden Security for Smart Industry

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, uitgevoerd door OP-Oost.

Partners in dit project:

 

Contact

vidinexus_logo_wide

Hengelosestraat 511

7521 AG Enschede

The Netherlands

+31 (0)85 77 32 032

info@vidinexus.com


some concepts presented on this page have patent pending