VidiNexus helpt museaeventskantoren en showrooms beter met hun bezoekers te communiceren en ze te activeren. We ondersteunen organisaties zodat bezoekers zich welkom voelen en geïnteresseerd raken.

Om dit makkelijk te maken en altijd actueel verzamelt VidiNexus content van diverse online platforms zoals Facebook, Youtube, Vimeo, Instagram, LinkedIn, Twitter, gebaseerd op locatie, doelgroep of evenement, direct naar het interactieve scherm.

De bezoeker kan elk item op het scherm direct op smartphone of email ontvangen om te bekijken, in actie te komen en te delen!

 

Keuzevrijheid

Elke vorm en maat is mogelijk. Passend bij de locatie, jouw bezoekers en jouw doel. Bekijk bijvoorbeeld hiernaast de EXPOmatic of de miniEXPO.

Heb je al hardware, misschien een ongebruikt scherm? Gewoon gebruiken! Meestal is dit mogelijk, mogelijk met een update hier of daar.

Take it home!

Bezoekers ontvangen met één beweging een bericht, foto of video op hun smartphone. Zonder speciale app, op elke smartphone. Of gewoon via de mail.

Integratie

VidiNexus kan je bestaande werkproces en software integreren in het VidiNexus platform om elke bezoekersbeleving te verbeteren. Aanvullend met indoor navigatie (laat het gebouw de weg wijzen!), toegangscontrole, of zelfs een kluizenwand!

Welke beleving heb jij nodig?

Onze producten zijn verkrijgbaar middels een licentie: we leveren volledige technische ondersteuning op hardware en software.

Je beschikt op elk moment over waardevolle gegevens over hoe jouw bezoekers het product op elke locatie hebben gebruikt. Waar liggen hun interesses, waar is op geklikt, hoe vaak?

Hebben we je interesse gewekt? Wil je weten wat welke oplossing we voor jouw situatie hebben?

Neem contact met ons op!