Digitale gastvrijheid

Wat kan ik hier doen? Wat is het menu in het restaurant? Wat is er in de omgeving nog meer? Bezoekers van onder meer hotels, congrescentra en vakantieparken hebben vaak deze vragen maar vinden niet altijd even makkelijk het antwoord.

Met EXPOmatic is het mogelijk om dit eenvoudig te laten zien en zelfs mee te geven aan de bezoeker. Door te koppelen met deze gegevens die bijvoorbeeld al staan op Facebook, de website of op een andere manier digitaal al beschikbaar zijn.

Transacties zijn dichtbij! De bezoeker kan zijn eigen keuze maken uit het aanbod, elk item verzamelen en naar zich toe halen met QR code, NFC scan of via email. 

Voorbeelden

  • Aanbod in het hotel, zoals restaurant, wellness en upgrades
  • Regionale aanbod van partners en sponsoren 
  • Plattegrond, routes
  • Sociale media
  • Digitaal welkomstpakket

Transacties

Laat zien wat je hebt!

In de omgeving

Partners & sponsoren

Indoor navigatie

Het gebouw weet de weg!

Sociale media

Altijd nieuwe content

Ontvangst

Snel in contact met je bezoeker

Transacties

Laat zien wat er allemaal mogelijk is: geef bezoekers tips bij de entree. Een bezoek aan het wellness centrum? Ontbijt op bed? Vanavond eten in het restaurant? Entertainment voor de kinderen? Lat het zien en direct naar een transactie, op het scherm of op de eigen mobiel.

In de omgeving

Wat als je zonder extra tijd en moeite partners uit de omgeving actief kan aanbieden aan jouw bezoeker? Denk aan lokale restaurants en uitjes, maar ook actuele evenementen, of die creatieve workshops van een lokale kunstenaar? Alleen even aanmelden en door de online koppeling is er altijd iets nieuws te zien in jouw eigen lobby. Dat kan zelfs direct geld opleveren.  

Indoor navigatie

Het is mogelijk mensen vanaf de entree te begeleiden: niet (alleen) met een app of device, maar met het gebouw! Een slimme combinatie van verlichting en innovatieve displays zoals de LEDcube is het mogelijk een persoonlijke of algemene route te volgen.

Sociale media

Je bent actief op social media? Natuurlijk! Alle mooie content die je daar al hebt kan je gelijk in je lobby laten zien. En, dankzij de ingenieuze koppeling met QR, NFC en email kan jouw bezoeker direct reageren via eigen sociale media!

Ontvangst

Soms is er niet direct iemand beschikbaar voor de ontvangst aan de ingang. Dan is het praktisch als bezoekers toch iemand kunnen bereiken. Dat kan met het receptie systeem: laat zien wie er is, en laat bezoekers direct contact opnemen of een sms sturen!

Neem contact op!