miniEXPO NL

Door de ervaringen die we opdeden met onze bestaande klanten realiseerden we ons dat we bezoekers nog beter konden ondersteunen in hun reis. Onze missie om zo behulpzaam mogelijk te zijn bedachten we dat de EXPOmatic nog completer zou zijn als we kleine versies daarvan op dezelfde plek hebben.

The EXPOmatic is duidelijk zichtbaar en valt op, dat is het doel. De miniEXPO is subtieler om met je bezoekers in contact te komen en ze te helpen daar waar ze het misschien niet verwachten maar erg goed kunnen gebruiken

Met de miniEXPO kan je bezoeker even een pauze nemen, zitten ontspannen en opladen, net als hun mobiele telefoon. Ondertussen kunnen ze op de miniEXPO informatie vinden over jouw locatie of evenement: waar gaan we zo naartoe? Heej, leuke video op instagram! Wat heeft de tentoonstelling net niet gehaald? Wat is er volgende week? Je kunt alles aan tafel aan je bezoeker vertellen, terwijl deze geniet van een drankje of een complete lunch!

De miniEXPO werkt net als de grote EXPOmatic, maar is veel kleiner. Je kan deze op tafels in je restaurant zetten, of op een balie. De miniEXPO heeft de volgende eigenschappen:

  • Tweezijdig scherm
  • Mogelijkheid om tot 6 telefoons tegelijk op te laden
  • Kan als aanvulling op de EXPOmatic of op zelfstandig

Voor de beste bezoekerservaring adviseren we de EXPOmatic te combineren met één of meer miniEXPO’s

Neem contact met ons op en we voorzien je van de beste aanpak op jouw locatie.