EXPOmatic

EXPOmatic is een open platform waarbij hardware en software samen de optimale oplossing leveren.

Graag helpen we vanaf het begin mee met het integreren van dit revolutionaire systeem in uw vestiging!

 

  • Huidige expositie
  • Depotstukken
  • Toekomstige exposities of juist die al geweest zijn
  • Plattegrond & route
  • Praktische informatie
  • Sociale media
  • Papierloze goodie bag

Collectie

Doe meer met je digitale collectie

Virtualiteit

…wordt realiteit

Indoor navigation

Het gebouw weet de weg!

Rustmoment = contactmoment

Doe meer met het restaurant

Ontvangst

Snel in contact met de bezoeker

Collectie

De EXPOmatic maakt het mogelijk je digitale collectie op een aanraakscherm te laten zien. Of items uit je digitale depot die normaal niet zichtbaar zijn.
Bezoekers kunnen klikken en kijken op het publieke scherm maar elk item ook naar hun smartphone halen.
Het is mogelijk voor bezoekers om zelf curator te zijn en een eigen selectie mee te nemen naar huis. Thuisgekomen kan een bezoeker misschien zelfs data toevoegen en daarmee de collectie verrijken. Crowd sourcing wordt zo nog makkelijker!

Indoor navigatie

Het is mogelijk mensen vanaf de entree te begeleiden: niet (alleen) met een app of device, maar met het gebouw! Een slimme combinatie van verlichting en innovatieve displays zoals de LEDcube is het mogelijk een persoonlijke of algemene route te volgen.

Virtualiteit wordt realiteit

We kunnen routes, verlichting en de virtuele presentatie integreren met de daadwerkelijke tentoonstelling. Bezoekers kunnen meer te weten komen over een kunstwerk of historisch voorwerp door het object te scannen met QR of NFC. We maken naadloze verbindingen tussen de virtualiteit en werkelijkheid.

Rustmoment = contactmoment

Met de miniEXPO kan je bezoeker even een pauze nemen, even zitten, ontspannen en opladen, net als hun mobiele telefoon. Ondertussen kunnen ze op de miniEXPO informatie vinden over jouw locatie of evenement: waar gaan we zo naartoe? Kijk nou, een leuke video op instagram! Wat heeft de tentoonstelling net niet gehaald? Wat is er volgende week? Je kunt alles aan tafel aan je bezoeker vertellen, terwijl deze geniet van een drankje of een complete lunch!

Ontvangst

Soms is er niet direct iemand beschikbaar voor de ontvangst aan de ingang. Dan is het praktisch als bezoekers toch iemand kunnen bereiken. Dat kan met het receptie systeem: laat zien wie er is, en laat bezoekers direct contact opnemen of een sms sturen!

Neem contact op!